FD 500 Csiszolókorong szivaccsal a Szín, Lakk, kitt

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund/SiC
Hordozóanyag Habosított műanyag velúr
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Felhasználási területek
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Szélerőműipar

A kiváló finiseléshez - a Klingspor FD 500 csiszolókorong szivaccsal

A Klingspor FD 500 csiszolókorong még könnyebbé teszi a munkadarabok és felületek finom csiszolását. Ez a vízálló korong használható - festék, - lakk, és - kitt eltávolítására

és különösen kíméletes csiszolást biztosít, amely egyúttal ultrafinom csiszolati képet eredményez. Mivel tépőzáras, a tárcsa könnyen párosítható excenter csiszológépekkel. Nedves és száraz csiszolásra egyaránt alkalmas.

Egyenletes nyomáseloszlás a rugalmas habhátlapnak köszönhetően

A Klingspor FD 500 rugalmas habhátlapja tökéletesen alkalmazkodik a szabálytalan felületekhez és kontúrokhoz. Ez a tulajdonsága a terméket kézi gépeken való használatra is alkalmassá teszi. A kiválasztott szemcsemérettől függően a csiszolókorong korund vagy szilícium-karbid szemcsékkel kapható. Ez lehetővé teszi, hogy a szerszámot - a kiválasztott szemcsemérettől függően - rideg és szívós anyagokon egyaránt lehessen használni. A csiszolószemcsék szintetikus gyantával vannak a hordozóhoz kötve, ami hosszú időn keresztül kiváló tapadóerőt biztosít Ez az erő lehetővé teszi, hogy az FD 500 nagy igénybevételnek is ellenálljon - akár hosszú távon is.

Rendkívül sokoldalúan használható a finiscsiszoláshoz

Az alján található tépőzáras rétegnek köszönhetően, hogy az FD 500 gyakorlatilag bármilyen bármely excenter csiszolóval párosítható legyen. Ez a sokoldalúság teszi a csiszolókorongot elsősorban a professzionális finiscsiszolási alkalmazásokhoz - például a több rétegben festett autófelületek nedves csiszolásához - vonzóvá.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.