CS 411 XK Tépőzáras vászon tárcsák a Nemesacél, Acél, Általános fém, Fa

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta zirkonkorund
Szórásmód zárt
Hordozóanyag X-pamut
Anyagok
Nemesacél
Acél
Általános fém
Fa
Felhasználási területek
Acélszerkezetek építése
Fafeldolgozó ipar
Fémépítés
Nemesacél-feldolgozóipar

CS 411 XK tépőzáras csiszolóvászon - nemesacélhoz, acélhoz, általános fémekhez és fához

A Klingspor CS 411 XK csiszolóvászon egy nagy teljesítményű csiszolótárcsa szakadásálló pamut hátlappal. A hordozóanyag, a kötőanyag és a csiszolószemcsék keveréke agresszív csiszolást tesz lehetővé, különösen olyan kemény anyagokon, mint a - nemesacél, - acél és - fa.

Agresszív csiszolás a Klingspor CS 411 XK csiszolótárcsával

Az agresszív csiszolás a kötőanyag és a csiszolószemcsék tökéletes keverékének köszönhető.

A CS 411 XK csiszolótárcsa az agresszív csiszoláshoz

A CS 411 XK zárt szórási móddalfelvitt zirkonkorund szemcséi tökéletesen alkalmasak a fémfelületek éleinek és felületeinek durva és közbenső csiszolásához. A műgyantából készült kötőanyag és a zirkonkorund szemcsék mellé a szakadásálló pamut hátlap adja a szükséges stabilitást. Ezért a CS 411 XK csiszolókorong száraz csiszoláshoz is ideális.

Zirkonkorundból készült önéleződő csiszolószemcsék

A zirkonkorund csiszolószemcsét úgy tervezték, hogy kiváló élettartamot biztosítson az agresszív csiszolási folyamatok során. A zikonkorund kristályos szerkezetének köszönhetően a szemcsék kopott részei letörnek és új éleket hoznak létre.

CS 411 XK az iparban és a műhelyben

A CS 411 XK széles körben használatos az acél és nemesacél feldolgozóiparban, valamint a fémfeldolgozásban. Univerzálisan használható a legkülönbözőbb gépeken, különösen kézi készülékeken, mint például sarokcsiszolókon és excentercsiszolókon. A tépőzáras hátlap lehetővé teszi a csiszolókorongok gyors és egyszerű cseréjét. A különböző szerszámokhoz való illeszkedés érdekében, általánosan használt átmérőkben kaphatók. A rendelkezésre álló szemcseméretek a durvától a közepesig terjednek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.