CS 396 Y Tépőzár réteg

Rendkívül sokoldalú - a Klingspor CS 396 Y tépőzár réteg

A Ez az excenter csiszológépeken való használatra tervezett tépőzár a következő előnyöket nyújtja:

  • gyors csiszoló csere,
  • könnyű és biztonságos rögzítés,
  • egyedi méretre vágható

Tépőzáras hátlapnak köszönhetően bármikor cserélhető

A Klingspor CS 396 Y tépőzáras hátlapjának köszönhetően bárhol rögzíthető. Hátlapja nehéz szövetből készült, amely rendkívüli szilárdságot biztosít. A rögzítés után a csiszolóanyag gyorsan cserélhető bármely gépen az tépőzárnak köszönhetően. Az tépőzár réteg számos különböző méretben kapható, hogy a lehető legszélesebb választékkal kompatibilis legyen. A termék a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja a felhasználó számára, mivel az tépőzár a gyors cserét és a csiszolókorong bármikor történő egyszerű cseréjét is lehetővé teszi.

CS 396 Y tépőzár réteg széleskörű felhasználási lehetőségekkel

A Klingspor CS 396 Y tépőzár kézi gépekkel való használatra készült. Mivel egyedi méretre vágható, a termékkel nem kell a csiszológépek gyártója által biztosított cserekorongokra hagyatkozni. A Klingspor tépőzár réteg számos alkalmazási lehetőséget kínál a szakemberek és a barkácsolók számára egyaránt.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.