CS 396 Y Tépőzár réteg

Klingspor CS 396 Y tépőzár réteg - minden méretben és formában

Általánosan használt excenter- és rezgőcsiszoló gépekhez. A rezgőcsiszoló gépeknél a csiszolószalagok rövidebb végeit két bilinccsel tudjuk a csiszolótalphoz rögzíteni Az excenter csiszológépek esetében tépőzáras gumitárcsára lehet szükség. Alternatívaként kaphatók és egyre inkább elterjednek a tépőzáras talppal és csiszolófelülettel ellátott excentercsiszoló gépek. A tépőzáras csiszolótalp biztosítja a csiszolóanyag stabil tapadását a csiszolófelülethez. A csiszolópapír nem mozdul el, hanem szilárdan és biztonságosan rögzül. A termék előnyei:

  • Öntapadó résszel nem rendelkező excenter csiszológépek esetében a tépőzáras réteg segítségével egyszerűen rögzíthető a csiszolópapír.
  • A CS 396 Y tépőzár réteg tetszőleges méretre vágható.

A CS 396 Y megoldás az anyag megmunkálása során felmerülő kihívásokra

A Klingspor CS 396 Y tépőzáras réteg gyorsan és egyszerűen rögzíthető. Az excenter csiszológépek többféle méretben kaphatók. A gyártók általában arra számítanak, hogy a vásárlók az új excenter csiszológép mellé megvásárolják a megfelelő csiszolóanyagot is. Mivel tetszőlegesen méretre vágható, a Klingspor CS 396 Y tépőzár réteg bármilyen téglalap alakú készülékhez használható. A tépőzárnak köszönhetően a csiszolóanyag gyorsan cserélhető. A CS 396 Y tépőzáras régteg téglalap alakú, és a szaványos excenter csiszológépek formáján alapuló formával rendelkeznek. De a CS 396 Y választható formában és méretben is szállítható. Szívesen tájékoztatjuk az ilyen egyedi formájú és méretű, csiszolásokhoz szükséges minimális rendelési mennyiségekről.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.