AN 400 gyüjtőcsomag Set Csiszolórács, tépőzáras, vízálló a Szín, Lakk, kitt, Gélbevonatok, Gipsz, gipszkartonfalak, kompozit anyagok, Fa, Fa munkadarab

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Hordozóanyag Poliészter rács
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Gélbevonatok
Gipsz
gipszkartonfalak
kompozit anyagok
Fa
Fa munkadarab
Felhasználási területek
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Szárazfalazat-készítés
Szélerőműipar

Klingspor AN 400 csiszolórács

Az AN 400 csiszolórács rugalmasságával és széleskörű alkalmazási területével tűnik ki a többi közül. A termék alkalmas

  • festék,
  • lakk,
  • kitt,
  • zselés bevonat,
  • vakolat,
  • gipszkarton fal,
  • kompozit anyag,
  • fa, és
  • faalapú anyag csiszolására.

A nyílt rácsszerkezete lehetővé teszi a hatékony és teljes felületű porelszívást. A pormentes csiszolás jelentősen meghosszabbítja az élettartamot. Ráadásul a felhasználók értékelni fogják a csökkent porképződést a végzett munka során. A professzionális felhasználók és a barkácsolók egyaránt úgy találják, hogy ennek a csiszolórácsnak univerzális alkalmazhatósága a korund szemcsékkel nagy előnyt jelent projektjeik számára.

A megfelelő csiszolórács minden alkalmazáshoz

A csiszolórácsot AN 400 vásárlói olyan csiszolóanyagot szereznek be, amely minden alkalmazáshoz tökéletes. Ez az univerzális felhasználásra való alkalmasság a rendelkezésre álló szemcsék széles választékából ered: A vásárlók biztosan megtalálják az adott felületi finomításhoz megfelelő csiszolórácsot, mivel a termék a durvától a finomig terjedő változatokban kapható. A Klingspor prémium minőségű korund szemcsékre támaszkodik, hogy a termék a lehető legjobb eredményeket érje el. Az alkalmazott hátlap szakadásálló poliészterháló. Ez biztosítja, hogy a termék hosszú használat során is megőrzi kiváló minőségét.

Könnyen használható csiszolórács a legigényesebb követelményekhez

A Klingspor nagy gondot fordít arra, hogy csiszolórácsok - csakúgy, mint bármely más csiszolóanyaguk - mindig a kiemelkedő teljesítményt és a kivételesen könnyű használatot ötvözzék. Az AN 400 csiszolórács minden szabványos excenter csiszológépre felszerelhető és felületcsiszolásra használható. Mivel tépőzáras, a rácsot mindig gyorsan, a lehető legegyszerűbben és legmegbízhatóbban lehet a szerszámhoz rögzíteni. A szakértői tanácsadás és a széles körű raktárkészleten lévő termékválaszték mellett a Klingspor egyedi, az ügyfelek igényeihez igazodó megoldásokat is kínál. A termékméretek az egyes konkrét alkalmazásokhoz és az ügyfelek által igényelt gépekhez igazíthatók. A Klingspor maximális ügyfélelégedettségre irányuló politikáját tükrözve ezek a szolgáltatások biztosítják, hogy a vállalat termékei a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.