AN 400 Csiszolórács, tépőzáras, vízálló a Szín, Lakk, kitt, Gélbevonatok, Gipsz, gipszkartonfalak, kompozit anyagok, Fa, Fa munkadarab

Tulajdonságok
Kötés műgyanta
Szemcsefajta korund
Hordozóanyag Poliészter rács
Anyagok
Szín
Lakk
kitt
Gélbevonatok
Gipsz
gipszkartonfalak
kompozit anyagok
Fa
Fa munkadarab
Felhasználási területek
Csónakgyártás és hajóépítés
Fafeldolgozó ipar
Festőműhelyek
Gépjárműipar
Szárazfalazat-készítés
Szélerőműipar

AN 400 csiszolórács

A csiszolórács AN 400 nyílt rácsszerkezetének köszönhetően hatékony és teljes felületű porelszívást biztosít a felhasználó számára. Ez a tulajdonság lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy porelszívás használata esetén a csiszolást a következő porképződés nélkül végezze el. A termék számos alkalmazási területe is különösen előnyös, többek között olyan anyagok megmunkálása, mint

  • festék,
  • lakk,
  • kitt,
  • gélbevonat,
  • vakolat,
  • gipszkarton fal,
  • kompozit anyag,
  • fa és
  • faalapú anyag. A felhasználó a minimális porképződésnek köszönhetően kiemelkedő biztonságot is élvez. A lenyűgöző teljesítményjellemzők sorát a kiváló agresszivitás, a meghosszabbított élettartam és a hosszú élettartam teszi teljessé. Ami még jobb, hogy ez a csiszolórács meglévő elszívónyílás-rendszerre való rákötés nélkül is üzemeltethető. Ezt a tulajdonságot a professzionális felhasználók és a barkácsolók egyaránt nagyra értékelik.

csiszolórács felülmúlhatatlan minőséggel

A Klingspor minden termékénél a kiváló minőség biztosítása áll a középpontban. Ez igaz az AN 400-as csiszolórácsra is, amely korund szemcsékkel van ellátva. Ezt a szemcsét kivételes leválasztási sebességéért és lassú kopási sebességéért tartják számon. A szemcséket tökéletesen keverik a prémium minőségű műgyantából készült kötőanyaggal. Az alkalmazott hátlap egy stabil poliészterháló. Mindent egybevetve a felhasználó egy csúcsminőségű termék minden előnyét élvezheti.

csiszolórács széleskörű felhasználási lehetőségekkel

A csiszolórács AN 400 a hálóval bármilyen szabványos gépen használható. Mivel a csiszolórács tépőzáras, a szerszámcsere különösen könnyű. Ez hosszan tartó használat során jelentősen megkönnyíti a felhasználó munkáját - különösen akkor, ha a munkát nagy leválasztási sebességgel kell elvégezni, és a szerszámot a megnövekedett kopás miatt rövid időközönként kell cserélni. A Klingspor csiszolórács széles választékát kínálja különböző méretekben és különböző szemcsékkel. Ez biztosítja, hogy a felhasználó mindig megtalálja az adott alkalmazáshoz tökéletesen illeszkedő csiszolórácsot.

Kereskedő keresése
A lakóhelyéhez közel szeretne vásárolni, vagy a vásárlás előtt szeretne tanácsot kérni? A kereskedői kereső funkció segítségével megtalálhatja az Önhöz legközelebbi Klingspor-kereskedőt.