Csiszolólapok

Munkafázis
Anyag
Gép
Felhasználási területek
Termékcsoport
Csiszolólapok
Különféle formákban
Technológia
Átmérő/mm
Szélesség/mm
Hosszúság/mm
Szárátmérő/mm
Furat/mm
Rögzítés
Finomsági fok
Lyukasztási forma
Szemcsefajta

Lapról lapra a tökéletes csiszolási eredményért

A Klingspor csiszolólapjai különböző minőségű és kivitelű csíkok, lapok és tárcsák formájában kaphatók, és az általuk elért csiszolási eredmények meggyőzőek. A szakemberek és a barkácsolók egyaránt hasznosnak találják ezt a széles választékot munkájuk és projektjeik szempontjából. A csiszolólapok széles választékában biztosan megtalálható a megfelelő megoldás - még a legigényesebb munkákhoz is.

A Klingspor 1893 óta gyárt kiváló minőségű csiszolóanyagokat ügyfelei számára, és szállítja azokat a világ minden szegletébe. Alkalmazási területük széleskörű: A Klingspor termékek egyaránt jó választásnak bizonyulnak ásványi alapú anyagok, fa, festék, lakk és kitt vagy fémek megmunkálásához. A felhasználási lehetőségek határtalanok.

A megfelelő csiszolólapok bármely alkalmazáshoz

A Klingspor egyik fő célja a csiszolólapok sokféleségével az, hogy a lehető legnagyobb választékot kínálja. A Klingspor a megfelelő csiszolóanyagok széles választékát kínálja, amely közel 100 különböző csiszolólapot tartalmaz. A csiszolólapok a gép típusától függően téglalap alakú, kerek vagy háromszög alakban kaphatók. Ugyanilyen határtalan a lyukasztási minták választéka is. A több mint 15 szabványos minta mellett a Klingspor egyedi lyukasztási mintákat is kínál.

A portfóliót olyan kiegészítő termékek teszik teljesebbé, mint a csík, az ív, a csiszolótömb és a csiszolószivacs, valamint a csiszolóflíz és a csiszolórács.

Maximális teljesítmény elérése bármilyen géptípuson

Nem számít, hogy a felhasználó milyen gépet választ munkájához, ha a Klingspor által gyártott csiszolólapokat választja. Minden esetben biztosított lesz számára a magas leválasztási teljesítmény és a hosszú élettartam. Ez lényeges tényező a kereskedelemben, az iparban és az építőiparban történő professzionális alkalmazásoknál.

A termékek mindig ugyanazt a hatékonyságot nyújtják, akár rezgőcsiszolón, akár excenter csiszológépen, akár deltacsiszológépen, vagy kézi hasábon használják őket. Ez teszi a Klingspor által kínált csiszolólapokat a gyakorlati használatban rendkívül sokoldalúvá. A termékválasztékban szereplő tépőzáras tárcsákhoz a megfelelő gumitányérok is megtalálhatók. A Klingspor gondoskodik arról, hogy a felhasználó a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, minimális átállási idővel használhassa új csiszolólapjait gépein.

A Klingspor csiszolólapok titka a prémium minőségű anyagokban rejlik.

A valós alkalmazásoknak a kiváló anyagleválasztásra, azaz a gyors vágásra és a csiszolóanyagok hosszú élettartamára kell támaszkodniuk. A Klingspor csiszolólapjai a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően mindezen követelményeknek megfelelnek. Ezeknek a termékeknek a hordozója papírból, filmből vagy szövetből és flízből készülnek. A nagy szórássűrűség ideális a fémek, ásványi alapú anyagok vagy műanyagok megmunkálásához; a magas szemcseszám biztosítja a szükséges anyagleválasztást. A félig nyitott szórású csiszolóanyagok színesfémeken vagy fán végzett munkákhoz használatosak.

Minden anyag megmunkálása a lehető legjobb eredménnyel a Klingspor csiszolólapok segítségével

A csiszolólapok gyakorlatilag minden típusú anyag megmunkálásához használják, beleértve a következőket is

 • Fém
 • Nemesacél
 • Titán
 • Alumínium
 • Fa / faalapú anyag
 • Festék / kitt / lakk
 • Töltőanyag / alapozó
 • Kompozit anyag
 • Gél bevonatok
 • Műanyag
 • Bőr
 • Üveg
 • Ásványi alapú anyag