Elasztikus csiszolóanyagok

Az R-Flex csiszolóanyagok

...különböző anyagfelületek finomcsiszolására alkalmasak. Rugalmas szerkezetük ellenére is biztosított a hosszú élettartam és a teljes elhasználódásig tartó alaktartósság.

Csapos csiszolók és polírozók

...számos méret és szemcse szerepel a választékban. A készülék- és tartálygyártás, a repülőgép- és motorgyártó ipar, valamint az élelmiszer- és vegyipar területén alkalmazhatók.

Pikkelyező testek

...segítségével különleges felületi hatásokat érhet el egyenletes csiszolati kép mellett. Az R-Flex pikkelyező testeket sikeresen alkalmazzák a nemesacél- és alumínium-megmunkáláshoz, a tartálygyártás és a nagykonyhai berendezések gyártásának területén.

A Schleifx kézi csiszolóhasáb

... a legkülönfélébb anyagok, mint a fém, fa, festék, műanyagok, gumi és papír tisztítására, polírozására és mattítására szolgál. Az ipari felhasználás mellett a háztartásban és az autóápolás területén is jó szolgálatot tesz, például a vasaló talpfelületének, síléc éleknekstb. tisztításánál. A Schleifx hatását víz, szappan, petróleum vagy különböző paszták hozzáadásával lehet fokozni. A négy eltérő szemcseméret lehetővé teszi a legkülönbözőbb felületek megmunkálását is.

R-Flex korongok

a felhasználástól függően, szilíciumkarbid vagy korund szemcsével, különböző kötéskeménységben és méretben forgalmazzuk. Jellemző felhasználási terület pl. műanyag tárgyak sorjátlanítása, a sebészeti eszközök fnomcsiszolása, késélezés, stb. Az R-Flex korongok az elasztikus kötésüknek köszönhetően könnyen proflírozhatóak és jól illeszkednek a megmunkálni kívánt anyag formájához.

Kötésfajták Megengedett legnagyobb munkasebesség
Z szívós, kopásálló legfeljebb 32 m/s sebességig
E el nem tömődő, jól kopó, (különösen alkalmas alumíniumhoz) legfeljebb 16 m/s sebességig
W puha, rugalmas (különösen alkalmas nemesacélhoz) legfeljebb 5 m/s sebességig