Sorjázás. Tisztítás. Strukturálás.

2021. 11. 30.

A Klingspor bemutatja az új drótkefe választékát

Hogy mi a közös a kör-, a kúpos-, a fazék- és ecsetkefékben? Ezek mind és még néhány mostantól a Klingspor kiterjedt kínálatának részét képezik és 2021 tavaszától elérhetőek. A makacs szennyeződések, sorja maradványok vagy rozsda eltávolításához a felhasználók végre beszerezhetik a Klingspor bizonyítottan jó minőségű eszközeit.


Klingspor Bürsten-Sortiment

A fémfeldolgozásban a drótkeféket széles körben használják a fémek szennyeződéstől való gyors és egyszerű megtisztítására. A kiváló minőségű drótkeféknek mind az elektromos szerszámok használatakor, mind a kézi csiszoláskor a szerszámosláda szerves részét kell képezniük. "Évek óta többször kaptunk megkereséseket arról, hogy vannak-e drótkeféink kínálatunkban. Nagy örömünkre szolgál, hogy ügyfeleinknek egy jól átgondolt és széles körű drótkefe választékot mutathatunk be" – magyarázza Anton Bodrin, a Klingspor termékmenedzsment vezetője.


BRS600ZBRS600P

Különböző kivitelezések a tökéletes eredményért

A Klingspor számos változatban kínálja a praktikus úgynevezett „mindent tudó” keféket. Akár fonott, akár hullámos, rozsdamentes- vagy kiváló minőségű acélhuzallal, sárgaréz huzallal vagy poliamid sörtékkel: a kiterjedt Klingspor kefeválaszték minden alkalmazáshoz megfelelő eszközt kínál. A választékban sokféle formájú kefe található: kerek kefék hegesztési varratok elő- és utómunkálásához, pipeline kefék az U / V varratok professzionális megmunkáláshoz csővezeték és csőépítés során; kúpkefék a nehezen elérhető helyek megmunkálásához; fazék kefék a nagy területek tisztítására; ecsetkefék furatok vagy mélyedések tisztításához. A program részeként a Klingspor kiváló minőségű kézikeféket is kínál a felületek és hegesztési varratok kézi tisztításához.


BT600ZBT600W

Bizonyított Klingspor minőség

Klingspor drótkefék fémfeldolgozáshoz

A Klingspor drótkeféi tökéletes eszközök a gyors és hatékony felületkezeléshez. Az átfogó minőségellenőrzéseknek köszönhetően biztosított, hogy a kefék számos felhasználás után is megbízhatóan működjenek. A kefék pontos, körkörös kivitelükkel is bizonyítanak; sörték szilárdan le vannak rögzítve a hordozótestbe, és így ellenállnak még a nehéz terheléseknek is. A kézikefék ergonomikus alakúak, ezért kényelmesen fekszenek a kézben.

A termékek helyes használatához a Klingspor átfogó útmutatót (brosúrát) is kínál az új drótkefe választékhoz, mely ingyenesen letölthető.