Szolgáltatás éjjel-nappal – Itt az új Klingspor vevő portál!

2020. 11. 30.

Ellenőrizze egyedi árait, tekintse meg a megrendelések állapotát, vagy töltse le az aktuális szórólapokat és brosúrákat. Ezeket és sok egyéb hasznos funkciót kínál az új Klingspor vevő portál, amely mostantól ingyenesen elérhető a Klingspor ügyfelei számára.

"Tartsd a távolságot!" – ez az elvárás a jelenlegi helyzetben. Annak érdekében, hogy a Klingspor továbbra is a megszokott minőségben tudja kiszolgálni ügyfeleit, a vállalat kibővítette kínálatát a digitális szolgáltatási platformmal, a Klingspor vevő portállal.

Már ügyfelünk? Regisztráljon most, gyorsan és egyszerűen!


Minden információ egy helyen

A Klingspor vevő portál az üzleti tevékenységéhez kapcsolódó adatok, információk és szolgáltatások digitális szolgáltatási platformja. Központi, helyfüggetlen, mindig naprakész és a nap 24 órájában elérhető.

Itt gyorsan és egyszerűen beszerezheti legújabb árlistánkat, katalógusainkat és termékismertetőinket, első kézből megismerheti promócióinkat és üzleti vállalkozásának értékesítési támogatását, valamint letöltheti a legfrissebb termék adatokat árukezelő rendszeréhez és webáruházához.

Klingspor vevő portál

Rendeléskezelés – naprakész és egyszerű

A vevő portálba integrált rendelési rendszer lehetővé teszi a Klingspor megrendelések egyszerű tervezését, kezelését és ellenőrzését: kívánságlistákkal és vásárlókosárral az Ön és az Ön által felhatalmazott alkalmazottak számára, saját anyagszámok és az egyedi árak megjelenítése minden Klingspor árucikkre, valamint információ az összes Klingspor termék elérhetőségéről, egyszerű rendelési opcióval és természetesen nyomon követési funkcióval az aktuális megrendelésekhez, beleértve az aktuális és a korábbi számlák megtekintését.

Az előnyök áttekintése:

  • A termék adatok egyszerű visszakeresése az árukezeléshez
  • az aktuális katalógusok, brosúrák és szórólapok ingyenes letöltése
  • a megrendelések egyszerű létrehozása, tervezése, kezelése és ellenőrzése, beleértve a naprakész nyomon követési funkciót is
  • A számlák megtekintése egy kattintásra
  • ingyenesen és éjjel-nappal elérhető szolgáltatás


Regisztráció – gyors és egyszerű

Érdeklődő üzleti ügyfeleink kezdeményezhetik regisztrációjukat weboldalunkon.  A sikeres engedélyezést követően kereskedelmi partnereink egy napon belül megkapják aktiválásukat, majd teljes egészében hozzáférhetnek a Klingspor vevő portálhoz.

Regisztráljon most!