Tépőzáras korong

Alkalmazás szerinti szerkezet

A tépőzár egy velúrkasírozású csiszolókorong – mégpedig az alátét hátoldalán. A Klingspor papírt, filmet, nylonhálót (csiszolórácsot) vagy pamutszövetet használ alátétként. A csiszolószemcsék az alátét első oldalán találhatók. Minden lehetséges – a csiszolókorongok kiválasztása az alkalmazási területtől függően a megfelelő szemcsefajtával történik.

A velúrkasírozású termék egyik előnye, hogy a csiszolókorongot egyszerűen és gyorsan lehet a tépőzáras korongon cserélni, pl. más munkadarabra vagy más anyagra való áttérés esetén.


Egyénileg alkalmazható, az ügyfél igényei szerint

Mivel a felhasználási lehetőségek szinte korlátlanok, a Klingspor portfóliója számos szerkezetű tépőzárat tartalmaz, így minden alkalmazáshoz van megfelelő termék.

Fa, festék, lakk, simítóanyag vagy fém csiszolása nem jelent problémát. Különleges alkalmazások, mint pl. a gelcoat (hajó- és jachtgyártás), kompozit anyag (szélenergia-ipar), gipszkarton falak és parkettaburkolatok is könnyedén megvalósíthatók.

Ehhez a csiszolókorongok megfelelően fel vannak szerelve, pl. félig nyitott vagy sűrű szórással, sztearátréteggel vagy nagy szakítószilárdságú, rendkívül rugalmas filmalátéttel, attól függően, hogy melyik szükséges.


Univerzális csiszolás kézi gépekkel

A Klingspor számos méretben és furatformával kínál csiszolókorongokat Excenterschleifer mit Klettscheibe – minden szokványos géphez alkalmas és kérésre a megfelelő felfogótárcsákat is szállítja. Az excentercsiszolók többfuratos felfogótárcsái szinte minden furatmintát lefednek, a sarokcsiszolóhoz pedig rögzítős felfogótárcsák is rendelkezésre állnak.

A kerek korongokon kívül speciális háromszög- és vasalóalakú korongok is szerepelnek a kínálatunkban. Ezenkívül további tépőzáras termékek is kaphatók szalagformában.

Klettprodukte

A Klingspor széles raktárkészletén kívül lehetőség van különleges furatformák vagy méretek gyártására is – igény szerint, a minimális rendelési mennyiségek betartásával.

Kapcsolódó termékek

Vissza a csiszolási tudástárhoz