Az új kiakasztható gyűjtőcsomagok

A Klingspor 130 éve áll a professzionális felhasználóknak szánt kiváló minőségű és megbízható csiszolóanyagok szolgálatában. 2022 nyara óta a kisebb felhasználási igényű szakemberek és a barkácsolás szerelmesei is megvásárolhatják a Klingspor kínálatának számos termékét kisebb kiszerelésben.

A kiskereskedelmi választékkal a Klingspor kifejezetten a vásárlók kisebb csomagolási egységek és készletek iránti kívánságaira reagál. A felhasználók többször kérték, hogy a Klingspor termékeket kisebb mennyiségben is megvásárolhassák. A Klingspor kiskereskedelmi választék mostantól számos terméket kínál különböző szemcse nagyságokban és méretekben.

Az új kiskereskedelmi kínálat összesen közel 300 terméket tartalmaz, mind a kézi csiszoláshoz, mind a kézi gépekkel történő csiszoláshoz. Figyelembe vettük a leggyakrabban használt géptípusokat, méreteket és furatformákat. Az egyenként csomagolt tépőzáras korongok, csíkok, lapok, csiszolószivacsok, kis csiszolómopok vagy vágókorongok mellett különösen a különböző szemcseméretű termékeket tartalmazó készletek teszik ki az új kínálat nagy részét.

Kedvére válogathat!

Legyen szó szárazépítésről, ácsmunkáról vagy fémmegmunkálásról: a Klingspor kiskereskedelmi választéka kisebb kézműves vállalkozásoknak és magánfelhasználóknak is lehetőséget kínál a professzionális csiszolószerszámok használatára. A termékek szaküzletekben, de jól felszerelt barkácsáruházakban és webáruházakban is kaphatók.

A kiskereskedelmi kínálat alkalmazási területei

Vissza a csiszolási tudástárhoz