A hegesztési varratok feldolgozása

A hegesztési varratok sarokcsiszolóval való feldolgozásához fibertárcsák, nagyolókorongok vagy a lamellás csiszolótányérok közül választhat. Minden eszköz különböző tulajdonságokkal rendelkezik. A felhasználó dönti el, hogy melyik a megfelelő termék a hegesztési varrat feldolgozásához.

A hegesztési varrat folyamata

A hegesztési varrat feldolgozása lényegében öt munkalépésből áll:

  • Vágás/szabás
  • A hegesztési varrat előkészítése
  • Leválasztó csiszolás
  • Finom csiszolás és befejezés
  • Hegesztési varrat megtisztítása, futtatási színek eltávolítása

 

Mindig a megfelelő csiszolószerszám

A Klingspor átfogó termékpalettájával a megfelelő eszköz valamennyi forgalmazott géptípushoz és minden népszerű alkalmazáshoz. A sarokcsiszolók, sűrített levegős csiszolók, egyenes csiszolók, szatináló gépek, kézi szalagcsiszolók, sarokvarrat-csiszolók vagy a hajlékony tengelyek termékei minden releváns ágazatot kiszolgálnak, mint a lakatosipart/ fémgyártást, lépcsőkorlát-gyártást, rozsdamentes acéltartályokat, hajógyárakat, járműgyártást és a csarnok-/daruépítést.

Összehasonlítás és döntés

A hegesztési varratok sarokcsiszolóval való feldolgozásához fibertárcsák, nagyolókorongok vagy a lamellás csiszolótányérok közül választhat. Minden eszköz különböző tulajdonságokkal rendelkezik. A felhasználó dönti el, hogy melyik a megfelelő termék a hegesztési varrat feldolgozásához. Az alábbi táblázat összehasonlítja a fibertárcsát, a lamellás csiszolótányért és a nagyolókorongot, figyelembe véve a legfontosabb kiválasztási kritériumokat.

 


Letöltés
Klingspor-megoldások a hegesztési varratok megmunkálásához (PDF)

Klingspor-megoldások a hegesztési varratok megmunkálásához - PDF - Előnézet

Vissza a csiszolási tudástárhoz